Tjänster

Fönsterglas

Vi hjälper dig med fönsterbyten till din fastighet. Vi utför även reparationer av trasiga fönsterrutor och omkittning av fönster samt är behjälpliga med reparation av fönsterbågar.

Läs mer om Fönsterglas

Bilglas

Kjells Glasmästeri är ett auktoriserat bilglasmästeri och utför alla typer av rutbyte på bilar - vindrutor, sidorutor, bakrutor och även spegelglas till backspeglar och sidospeglar.

Läs mer om Bilglas

Uterum

Förläng sommaren med inglasning av er altan eller balkong. Vi glasar in ditt uterum utefter dina behov och önskemål. Med Kjells Glasmästeris egna tillverkning erhåller du millimeterprecision för att tillfredsställa dina uterums behov.

Läs mer om Uterum

Inredningsglas

Allt fler får upp ögonen för glas som inredningselement. Vi på Kjells Glasmästeri tycker att glas skapar ett ljust, luftigt och modernt hem. Glas har även förmågan av att lämpa sig i en kulturrik miljö på grund av dess förmåga att smälta sig in i sin omgivning.

Läs mer om Inredningsglas

Glasräcke

Kjells Glasmästeri erbjuder glasräcken för både ute- och inomhusbruk. Vi har räcken som passar altanen såväl som balkongen och trappen inomhus. Vi har ett brett och flexibelt sortiment med möjlighet av variation med olika lösningar utifrån funktion och utseende.

Läs mer om Glasräcke

Glasreparation

Kjells Glasmästeri är snabbt på plats och hjälper dig byta fönster eller reparera trasiga glasrutor. Våra certifierade glasmästare i Arvika byter allt från trasiga butiksrutor till vanligt fönsterglas. Inga fönsterbyten är för avancerade för oss.

Läs mer om Glasreparation