Kjells Glasmästeri

Bilglas

Kjells Glasmästeri är ett auktoriserat bilglasmästeri och utför alla typer av rutbyte på bilar - vindrutor, sidorutor, bakrutor och även spegelglas till backspeglar och sidospeglar.

Högkvalitativa arbeten

Kjells Glasmästeri är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Avtal med försäkringsbolag

Kjells Glasmästeri har avtal med alla försäkringsbolag vilket betyder att du bara betalar självrisken till oss, så fakturerar vi resten på försäkringsbolagen.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Auktoriserat bilglasmästeri

När du vänder dig till oss med en skadad vindruta kan du känna dig fullständigt trygg.

Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri och specialister på bilglas. Det betyder att vi har den möjliga kompetensen till att stå till tjänst med bilglas byten och bilglasreparationer på alla typer av bilar, bussar, lastbilar och traktorer. I mån av tid erbjuder vi drop in för lagning av stenskott!

Har du frågor kring bilglas? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

När bör jag byta vindruta?

När vindrutan är sprucken och har fler än 3 stenskott eller om stenskottet är placerat mindre än 5 cm från fönsterkanten behöver rutan bytas för att få godkänt på bilbesiktningen. Den kan också behöva bytas om stenskott är placerat i siktfältet.

Går det på försäkringen att byta vindruta?

Om du har en försäkring som täcker glasskador, ja. Du behöver bara stå för självrisken som kan variera mellan respektive försäkringsbolag. Vi sköter all med försäkringsbolaget så du har tid till annat!