Kjells Glasmästeri

Fönsterglas

Vi hjälper dig med fönsterbyten till din fastighet. Vi utför även reparationer av trasiga fönsterrutor och omkittning av fönster samt är behjälpliga med reparation av fönsterbågar.

Högkvalitativa arbeten

Vi är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Förmånliga priser

Hos oss hittar du förmånliga priser med endast högkvalitativa produkter för att tillfredsställa våra kunders glasbehov.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Stort utbud av fönsterglas

Behöver du skaffa nya, byta eller reparera dina fönsterglas?

Hos Kjells Glasmästeri hittar du ett stort urval av glas i hög kvalitet till förmånliga priser. Våra glas finns i olika standardmått och har även möjlighet ta emot specialbeställningar och skär till ert glas efter önskat mått och ert unika behov. Vi har även ett stort utbud av terrassdörrar, skjutdörrar och mycket annat.

Har du frågor kring fönsterglas? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Byter ni trasiga fönster?

Kjells Glasmästeri är snabbt på plats och hjälper dig att byta fönster eller reparera trasiga glasrutor. Våra certifierade glasmästare i Arvika byter allt från trasiga butiksrutor till vanligt fönsterglas. Inga problem är för avancerade för oss när det gäller fönsterbyte.

Kan jag specialbeställa glas i måtten hos er?

Ja! Kjells Glasmästeri har möjlighet att ta emot beställningar av alla möjliga former och mått hos oss. Det är bara din fantasi som sätter gränserna! Eftersom vi tar emot din beställning utifrån dina mått, är vi tacksamma över få en ritning på beställning så vi undviker eventuella måttfel eller frågetecken.

Vad är härdat glas?

Härdat glas är glas med special behandling. Behandlingen leder till att glaset gör den många gånger starkare än vanligt glas. Det är inte omöjligt att ha sönder, men betydligt svårare än vanligt glas. Om det härdade glaset skulle gå sönder, går det i små ofarliga bitar.