Kjells Glasmästeri

Glasräcke

Kjells Glasmästeri erbjuder glasräcken för både ute- och inomhusbruk. Vi har räcken som passar altanen såväl som balkongen och trappen inomhus. Vi har ett brett och flexibelt sortiment med möjlighet av variation med olika lösningar utifrån funktion och utseende.

Högkvalitativa arbeten

Kjells Glasmästeri är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Förmånliga priser

Hos oss hittar du förmånliga priser med endast högkvalitativa produkter för att tillfredsställa våra kunders glasbehov.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Skapa en rymligare känsla med ett räcke i glas

Skapa ett elegant och tidlös känsla inom som utomhus.

Ett glasräcke ger rummet känslan av mer rymd och en smal trappa att se större ut. När du bestämmer möte med våra glasräckes experter tar vi reda på dina önskemål och behov och mäter den yta som ska glasas in. Därefter beställer vi glasräcket med millimeterprecision baserat på måtten och installation. På så sätt säkerställer vi att du får ett perfekt glasräcke utifrån ditt uterum som möjligt.

Inglasad balkong

Skapa din egna oas med balkongglas där du enkelt får ut det mesta av ditt uterum.

Med en inglasad balkong förvandlas uteplatsen till ett uterum som du kan koppla av på och få nytta av under alla säsongerna. Det minskar även trafikbuller och ger glädje till och med på en regnig dag.

Har du frågor kring glasräcken? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Jag ska beställa ett glasräcke, men hur vet jag hur högt räcke jag ska ha? Vilka regler gäller?

Om man inte följer Boverkets regler finns de risk för att problem kan uppstå i framtiden när du/ni väljer sälja er bostad/fastighet. Följ länken boverket.se för mer specificerad och uppdaterad information kring glasräcken.

Hur rengör jag glaset på bäst sätt?

Det finns många olika typer av medel för glas. Kjells Glasmästeri rekommenderar att du använder Veidec Super Foam med en luddfri trasa. Med den här lösningen får du effektiv rengöring utan strimmor. Om fönsterputsningen måste vara riktigt bra, rekommenderar vi att använda kalkfattigt vatten.