Kjells Glasmästeri

Glasreparation

Kjells Glasmästeri är snabbt på plats och hjälper dig byta fönster eller reparera trasiga glasrutor. Våra certifierade glasmästare i Arvika byter allt från trasiga butiksrutor till vanligt fönsterglas. Inga fönsterbyten är för avancerade för oss.

Högkvalitativa arbeten

Kjells Glasmästeri är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Förmånliga priser

Hos oss hittar du förmånliga priser med endast högkvalitativa produkter för att tillfredsställa våra kunders glasbehov.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Reparera och byta fönster

Behöver du reparera eller byta ut en fönsterruta? Då har du hittat rätt!

Vi är snabbt på plats och hjälper dig att byta fönster eller reparera trasiga glasrutor. Våra certifierade glasmästare byter allt från trasiga butiksrutor till vanligt fönsterglas. Inga problem är för avancerade för oss när det gäller fönsterbyte!

Har du frågor kring glasreparation? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Vilka andra typer av glas jobbar ni med?

Vi har ett stort sortiment och kan erbjuda det mesta inom glas! Förutom bil- och fönsterglas så är spegelglas, kaminglas, plexiglas, växthusglas, traktorglas, lamellglas, duschväggar exempel på glas i vårt lager.

Går det att nyttja ROT-avdraget vid era tjänster?

Söker du ROT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 50 000 SEK per person och år med hjälp av ROT-avdraget. Är ni två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 100 000 SEK per år. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget. Vi hjälper dig söka ROT-avdrag när du arbetar med oss.