Kjells Glasmästeri

Inredningsglas

Allt fler får upp ögonen för glas som inredningselement. Vi på Kjells Glasmästeri tycker att glas skapar ett ljust, luftigt och modernt hem. Glas har även förmågan av att lämpa sig i en kulturrik miljö på grund av dess förmåga att smälta sig in i sin omgivning.

Högkvalitativa arbeten

Kjells Glasmästeri är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Förmånliga priser

Hos oss hittar du förmånliga priser med endast högkvalitativa produkter för att tillfredsställa våra kunders glasbehov.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Glas som inredningselement

Vi på Kjells Glasmästeri tycker att glas skapar ett ljust, luftigt och modernt hem och har även förmågan av att lämpa sig i en kulturrik miljö.

Kjells Glasmästeri hjälper dig med allt inom glasräcken, duschväggar eller helglasväggar, inglasad bastu, gnistskydd för kaminer och mycket mer. Vi arbetar ständigt med att vara så nytänkande och kreativa i alla parter av glas som möjligt. Våra medarbetare har en lång erfarenhet av rådgivning inom inredningsglas och bidragit värdefull vägledning till våra kunder enda sedan 1961.

Duschväggar

Under de senare åren har duschväggar varit det självklara valet under badrumrumsrenovering.

Eleganta duschväggar och duschdörrar ger ditt badrum en lätt och luftig känsla. Det har blivit det moderna alternativet till duschdraperier och ger dig oftast en känsla av större rymd och ljusinsläpp. Om du har ett mindre badrum är två duschdörrar som kan fällas in mot väggen platssparande, samtidigt som de hejdar vattenstänk.

Köksglas

Glas är vackert och hållbart och tål dessutom slitage och fukt bättre än många andra material.

Det finns flera anledningar till varför allt fler väljer glas till köket. Det är det enkelt att hålla rent och öppnar upp helt nya möjligheter till inredning. I köket kan inredningsglas ersätta både kakel och klassiska bänkskivor utifrån dess förmåga av att tåla slitage och fukt bättre än många andra material.

Speglar

Kjells Glasmästeri har en lång erfarenhet av att skära och montera speglar utifrån dina behov.

Vi har möjlighet och erfarenhet av att ta emot specialbeställningar av speglar vid behov. Vi skär, bearbetar och monterar spegelglas för bostäder, butiker, restauranger och gym. I vårt sortiment finns även speglar i industrilook med svart spröjs. Vare sig det gäller en badrumsspegel eller en fulltäckande spegelvägg i en träningslokal så kan vi leverera!

Har du frågor kring inredningsglas? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring inredningsglas.

Jag behöver hål i mitt glas hur beställer jag det och vad kostar det?

Eftersom vi skräddarsyr våra glas utifrån kundens behov så varierar våra priser beroende på projektets omfattning. Vi på Kjells Glasmästeri erbjuder alltid hög service till konkurrenskraftiga priser. Maila oss sedan en skiss eller ritning för de uttag / hål du önskar, så ser vi till att glaset utifrån ritningen blir rätt. Ni har alltid möjlighet till att ringa eller maila oss för en prisoffert för era glasbehov.

Jag vill beställa ett glas på diskbänken. Vilka färger kan jag få på glaset hos er?

Kjells Glasmästeri har möjlighet erbjuda en av marknadens bredaste färgpalett för glas till diskbänkar för att passa din vision. Vill ni inte ha bara en färg, så kan ni i beställa stänkskydd med motiv eller bild på glaset.