Kjells Glasmästeri

Uterum

Förläng sommaren med inglasning av er altan eller balkong. Vi glasar in ditt uterum utefter dina behov och önskemål. Med Kjells Glasmästeris egna tillverkning erhåller du millimeterprecision för att tillfredsställa dina uterums behov.

Högkvalitativa arbeten

Kjells Glasmästeri är experter på helhetslösningar inom glas och utför små till större uppdrag med effektiva såväl som tekniska lösningar.

Förmånliga priser

Hos oss hittar du förmånliga priser med endast högkvalitativa produkter för att tillfredsställa våra kunders glasbehov.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och vision.

Inglasning av uterum, balkong och altan

Förläng sommaren med hjälp av våra inglasnings experter!

När du väljer en inglasning från Kjells Glasmästeri, kan du vara säker på att du får en anpassad lösning utifrån dina behov och önskemål. Oavsett om det gäller inglasning av altanen, balkongen eller terrassen, gör vi arbetet utifrån just din fastighet. När du bestämmer möte med våra inglasnings experter tar vi reda på dina önskemål och behov och mäter den yta som ska glasas in. Därefter beställer vi produktionen med millimeterprecision baserat på måtten och installation. På så sätt säkerställer vi att du får en så perfekt inglasning som möjligt.

Har du frågor kring inglasning av uterum? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Vad är laminerat glas?

Laminerat glas består av 2 lager glas med ett eller flera lager film mellan. Laminerat glas är mycket svårare att ta sönder. Filmen mellan glasrutorna klistrar på glasbitarna som gör att de laminerade glaset blir väldigt säkert, och att glasbitarna inte faller ner om det går sönder. Laminerat glas begränsar även de skadliga UV-strålarna från solen.

Vad kostar glas?

Eftersom vi skräddarsyr våra glas efter kundens behov så varierar våra priser beroende på projektets omfattning. Vi på Kjells Glasmästeri erbjuder alltid hög service till konkurrenskraftiga priser. Ni har alltid möjlighet till att ringa eller maila oss för en prisoffert för era glasbehov.